Tilbud på kogebøger fra Saxo.com

Du er her

Brugerne af Dine-Opskrifter.dk tilbydes opskriftsbøger og kogebøger i samarbejde med Saxo.com: Lige nu 20% på alle bøger om mad og gastronomi

Hotte kogebøger lignu:

 

Almanak af Claus Meyer

Almanak

ALMANAK er Claus Meyers drøm om det fuldendte madår. Med udgangspunkt i årets gang og sæsonernes skiftende råvarer tilbyder bogen mere end 1.000 opskrifter på aftensmad, småretter og desserter, men også syltesager, pålæg, drikkelse, brød og kager. Det hele fordelt ud over samtlige af årets 365 dage.køkkener.

Se Mere

Spis maven flad af Charlotte Hartvig

Spis maven flad

Årets slankebog! Nu i 14. oplag. De fleste af os kender det: maven buler. Og mange af os har også prøvet at være på slankekur og konstateret, at det ikke er på maven, fedtet forsvinder. Spis maven flad er diætisternes bud på en stensikker vej til en fladere mave og et mindre taljemål - uden at det koster timevis i fitness-centret...

Se Mere

Stenalderkost af Loren Cordian

Stenalderkost

Tab dig og styrk dit helbred ved at spise den kost, du er skabt til. Stenalderkost bygger på teorien om, at den bedste kost for et godt helbred og en korrekt vægt er den kost, som vores tidlige forfædre i jægersamfundene spiste. Bogen har eksempler fra undersøgelser af sundhed og helbred hos eskimoer og andre nutidige jægerfolk.

Se Mere

Aarstidernes nordiske hverdagsmad af Søren Ejlersen

Aarstidernes nordiske hverdagsmad

Denne kogebog er et bud på fremtidens køkken fra foregangsfolkene inden for udviklingen af økologiske grøntsager i Danmark gennem de sidste 10 år. Den viser, hvordan vi uden de store anstrengelser kan leve sundere og belaste miljøet mindre, samtidig med at vi laver supernem og lækker mad til middagsbordet. .

Se Mere

 

Undefined