Upanerede skinkeschnitzler

Du er her

Ingen bedømmelser endnu
Undefined

Hvis man synes, at panerede skinkeschnitzler bliver for fede, så prøv denne upanerede udgave. Server gerne med kapers, citronskive, benfri sild, kogte ærter,brasede kartofler og smørsovs.

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Ja
Mad klar på: 
15
Minutter
Antal personer: 
2
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
2 skinkeschnitzler af inderlår, 1-1½ cm tykke
Salt og peber
10 g smør til stegning
Tilberedning: 

Dup schnitzlerne med et stykke køkkenrulle. Krydr med peber. Brun smøret på panden ved god varme. Kom schnitzlerne på panden og brun dem 1 minut på hver side. Skru ned for varmen til middelvarme og fortsæt stegningen - ca. 2 minutter på hver side. Krydr med salt.

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.