Tunmousse el. tun mousse

Du er her

Gennemsnit: 3 (1 stemme)
Undefined

Tunmousse er en herlig smagfuld forret, som kan bruges til både hverdag og fest. Mange mennesker tror, at det er meget svært at lave, men det er faktisk ligetil, dog tager det en del køletid før tunmoussen er klar.

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Nej
Mad klar på: 
12
Timer
Antal personer: 
4
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
1 dåse tun
100 gram smør
1 dl 18 % creme fraiche
1 løg
1 teskefulde citronsaft
Salt og peber
Tilberedning: 

Lad smøret blive blødt på køkkenbordet. Hæld vand eller olie fra tunnen og mos den i en skål. Tilsæt smøret, creme fraiche, citronsaft samt salt og peber. Rør det hele godt sammen, og fyld det derefter i en skål. Skålen dækkes til med husholdningsfilm og sættes i køleskab i ca. 12 timer. Tunmousse serveres gerne med flute, lidt salatblade, citronbåde og en creme fraiche baseret dressing.

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.