Spaghetti med tun og tomatsauce

Du er her

Gennemsnit: 4 (1 stemme)
Undefined

En typisk spaghettiret fra de danske kollegier, hvor pengene er små og tiden knap. Det hindrer dog ikke, at man nyde et godt måltid mad uden så mange dikkedarer eller fine fornemmelser. Retten koster knap 25,-kr at lave og kan nemt varieres efter lyst og behov. Retten er også kalorielet.

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Nej
Mad klar på: 
15
Minutter
Antal personer: 
4
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
1 skvæt olivenolie
2 dåser tun
1 fed hvidløg
1 løg
2 dåser flåede eller hakkede tomater
Salt og peber
500 gram spaghetti
En håndfuld frisk basilikum
Parmesan
Tilberedning: 

Sæt vand over til spaghettien. Hak løg og hvidløg fint, og svits dem i en lille kasserolle med et skvæt olivenolie ved. Når løgene bliver gennemsigtige, hæld tomatterne ved og derefter tunen. Undgå at røre for voldsomt, så tunstykkerne splittes for meget ad. Finhak basilikumen og lad det simre indtil spaghettien er kogt al dente. Smag saucen til med salt og peber. Server retten på tallerkener med parmesan i en skål ved siden af. Hvis man ønsker retten lidt stærkere, kan man udmærket tilsætte en 1/2 chilipeber på det tidspunkt, hvor løgene svitses. Gør kalorierne knap så meget, så kan saucen legeres med en 1 dl fløde til sidst.

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.