Spaghetti med italiensk pølse

Du er her

Ingen bedømmelser endnu
Undefined

En særdeles hurtigt lavet spaghettiret, hvor de gode ingredienser udgør rettens ånd og smag, så man ikke behøver at krydre maden yderligere. Tilmed er retten nem, billig og hurtig at lave og smager ganske fortrinligt. Den stammer vistnok fra en eller anden berømt kok.

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Nej
Mad klar på: 
25
Minutter
Antal personer: 
4
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
1 stor sød italiensk pølse
1 stor stærk og krydret italiensk pølse
1 løg
2 fed hvidløg
2 dåser flåede eller hakkede tomater
Olivenolie
Paste gerne med æg
Revet parmesanost
Tilberedning: 

Start med at sætte vand over til pastaen. Skær derefter de italienske pølser op i mindre stykker og brun dem af på en pande med lidt olivenolie. Skær løg og hvidløg i tern og sautér dem i en seperat kasserolle. Når pølsestykkerne er brunet og løgene gennesigtige, så bland det hele sammen i kasserollen med løg og hvidløg.

Tilsæt derefter tomaterne. Det bør ikke nødvendigt at krydre retten end ikke med salt og peber, men smag evt. selv retten til efter ca. 10-12 minutter ved svag varme. I de 10-12 minutter koges pastaen samtidigt til den er al dente. Hæld vandet fra pastaen og tilsæt et skvæt olivenolie og rør rundt. Pasta og sauce serveres seperat. Husk en lille skål revet parmesanost til overdrysning af retten. Kan evt. severes med brød.

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.