Spaghetti carbonara

Du er her

Gennemsnit: 2.6 (9 stemmer)
Undefined

En af mine foretrukne opskrifter på spaghetti, der smager helt fantastisk. Det er en ret som ingen kan ødelægge, fordi den er så simpel, men alligevel så velsmagende: En klassiker fra det italienske køkken.

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Nej
Mad klar på: 
25
Minutter
Antal personer: 
4
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
1 skvæt olivenolie
500 gram bacon
1 fed hvidløg
1 stort hakket løg
Salt og peber
500 gram spaghetti
1/2 liter piskefløde
2 æg
Tilberedning: 

Sæt vand over til spaghetti. Svits de hakkede løg og det finthakkede hvidløg i en sautépande med et skvæt olivenolie i ca. 2 minutter til de er gennemsigtige. Put derefter baconen ved og steg videre i 4 minutter. Kog samtidig spaghetti til den er al dente. Hæld piskefløde i gryden sammen med æggene. Dræn spaghettien for vand og bland den derefter sammen med saucen på panden og lad det simre i 2 minutter.

Tilsmages med salt og peber. Server evt. med pecorino ost og/eller lidt friskhakket basilikum. Retten kan gøres lidt mere krydret og pænere med en frisk rød chilipeber skåret i tynde skiver: steg i så fald chilipeberen sammen med løg og hvidløg.

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.