Rejecocktail

Du er her

Ingen bedømmelser endnu
Undefined

En rejecocktail kan man næsten få, hvor man end befinder sig i verden. Der er måske ligefrem dem, der mener, at en rejecocktail fungerer så fint som forret, fordi de fleste kan lide den, og alle kan finde ud af at lave den!

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Ja
Mad klar på: 
15
Minutter
Antal personer: 
4
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
300 gram rejer
1/2 iceberg salat
2 tomater
1 forårsløg
100 gram ærter
4 teskefulde kaviar (de sorte uægte bruges ofte)
4 citronskiver
Tilberedning: 

Rejerne vaskes i lidt koldt vand for at fjerne skalddyrsvandet. Fin en skål frem, hvori ingredienserne kan blandes. Put rejerne i skålen, og hak løget fint og kom også det i skålen. Salaten skæres i mellemstore stykker, og tomaterne skåres i både. Husk ærterne og bland det hele i skålen. Derefter tages 4 cocktailsglas frem og skålens indhold fordeles heri. Derefter pyntes rejecocktailen med kaviar og citronskive. En rejecocktail kan serveres med mange typer dressing, men de fleste sværger til enten Thousand Island eller en creme fraiché dressing.

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.