Penne Strascicate

Du er her

Ingen bedømmelser endnu
Undefined

Denne lækre pastaret har sin oprindelse fra Firenze i Italien og kræver lidt tid at tilberede. Til gengæld er blandingen mellem pasta og sauce fortræffelig. Server gerne med et godt stykke brød og et glas rødvin.

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Nej
Mad klar på: 
1.5
Timer
Antal personer: 
4
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
500 g penne pasta
6 spsk ekstra jomfruolivenolie
1 finthakket løg
1 finthakket gulerod
1 finthakket selleristilk
1 spsk friskhakket persille
250 g hakket oksekød
2 dl tør rødvin
2 spsk koncentreret tomatpuré
2 spsk groft salt
Friskkværnet peber
1 1/4 dl oksebouillon
2 spsk usaltet smør
Revet parmesanost
Tilberedning: 

Hak gulerod, løg og selleri (evt. i blender). Opvarm olien i en tykbundet gryde ved middelvarme og sauter grøntsagerne i ca. 10 minutter. Tilsæt persillen og rør rundt. Tilsæt dernæst kødet og svits det. Skru op for varmen og hæld rødvinen i og lad alkohollen fordampe. Skru igen ned til middelvarme og tilsæt tomatpuré, salt og peber. Lad retten simre ca. 10 minutter. Hæld en ½ kop bouillon i retten og lad retten simre yderligere 40 minutter (suppler med ekstra bouillon, hvis saucen synes tør). Kog pastaen al dente i rigeligt vand og hæld vandet fra. Bland pasta og sauce og tilsæt smøret. Server retten rygende varm og drys med parmesanost.

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.