Pasta med bacon

Du er her

Ingen bedømmelser endnu
Undefined

En opskrift på pasta, der lægger vægt på det simple og velsmagende. I denne italiensk inspirede ret indgår kun de helt basale ingredienser fra det italienske køkken samt bacon. Retten er formentlig noget af det billigste med, der kan laves, og er en fin oplevelse for alle, der holder af italiensk mad.

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Nej
Mad klar på: 
20
Minutter
Antal personer: 
4
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
5 skvæt god olivenolie
500 gram bacon
3 fed hvidløg
Salt og peber
500 gram pasta f.eks. spaghetti
Tilberedning: 

Sæt vand over til spaghetti eller anden valgt pasta. Steg baconen i en pande indtil det er sprødt. Baconen kan evt. lægges på et par sammenfoldede stykker køkkenrulle for at suge baconfedtet. Kog samtidig spaghetti til den er al dente. Hæld olivenolien op i en lille skål og pres derefter hvidløg ud i skålen. Bland bacon , spaghetti og hvidløgsolien godt sammen i en skål og smag til med salt og peber. Drys tilsidst med parmesan på toppen. Retten kan evt. varieres ved at tilsætte et skævt rødvin eller to til hvidløgsolien.

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.