Pandekager

Du er her

Ingen bedømmelser endnu
Undefined

Pandekager er en klassisk dessert, som kan varieres med forskellige former for tilbehør og fyld. De kan bl.a. serveres med syltetøj og sukker eller med vanilleis og syltetøj. De smager også skønt med ahornsirup og frisk frugt. Vælg dit favorit-tilbehør og sæt dit eget præg på desserten. Disse pandekager er fryseegnede.

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Nej
Mad klar på: 
75
Minutter
Antal personer: 
4
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
225 g hevedemel
5 dl mælk
1 dl fløde
1 spsk sukker
1/4 tsk salt
5 æg
Reven skal af 1 citron
75 g smør
Tilberedning: 

Pisk mel, mælk, fløde, sukker, salt og æg sammen til en glat og ensartet dej. Den revne citronskal tilsættes, og dejen skal nu hvile i en halv time. Kort før pandekagerne skal bages tilsættes den smeltede smør. Hvis der bruges en slip-let-pande, så er det ikke nødvendigt med yderligere fedtstof til bagningen.

Bag pandekagerne tynde ved middelvarme til de er gyldenbrune. Varmen justeres, hvis pandekagerne bliver for mørke. De færdige pandekager holdes lune indtil servering.

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.