Omelet med skinke og grøntsager

Du er her

Gennemsnit: 2.8 (5 stemmer)
Undefined

Man kan putte nærmest hvad som helst i en omelet. Det vigtigste er ofte selve tilberedningen, hvis det skal lykkes godt.

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Nej
Mad klar på: 
30
Minutter
Antal personer: 
4
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
4-5 æg
150 gram skinke i tern
1 lille rødløg
1/2 rød chilipeber
1/2 rød peber
8 små cherrytomater
100 gram champignon
Salt og peber
1/2 håndfuld friskhakket basilikum
1/2 dl mælk eller fløde
Tilberedning: 

Tag en passende skål frem. Slå æggene ud i skålen, tilsæt mælken samt salt og peber. Hak basilikum groft, del tomaterne i 4, og put også det i skålen samt skinken. Skær derefter rød peber i tern, chilipeber i fine skiver, champignon i 4 dele og hak løget fint. Disse sidstnævnte ingredienser skal svitses 1 minuts tid på en sautépande med lidt olivenolie i. Dernæst skal skålens indhold hældes på panden. Lige efter skålens indhold er hældt i panden skal der skrues ned på laveste blus. Lad omeletten blive gyldenbrun før du vender den. lidt revet parmesanost smager dejligt ovenpå omeletten.

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.