Lammegryde med makaroni

Du er her

Ingen bedømmelser endnu
Undefined

En virkelig dejlig makaroni- eller spaghettiret med lam for afvekslingens skyld. De friske urter tager den tunge smag af lammekødet, så retten samlet set fremstår fyldig og alligevel frisk og spids i smagen.

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Ja
Mad klar på: 
60
Minutter
Antal personer: 
4
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
1 skvæt olivenolie
1 hakket løg
1 løg
800 gram hakket magert lammekød
1/2 håndfuld frisk mynte
1 håndfuld frisk basilikum
1 håndfuld revet parmesan ost (kan udelades)
2 dåser flåede eller hakkede tomatter
500 gram makaroni eller spaghetti
Tilberedning: 

Forvarm ovnen til 175 grader. Sæt vand over til makaronien. Svits løg og det hakkede lammekød i en sautépande med et skvæt olivenolie. Når kødet er stegt og løgene gennemsigtige så skal det krydres med salt og peber.

Put makaronien i det kogende vand med en skefuld salt. Makaronien skal kun koge videre til den er al dente. Hak mynte og basilikum fint imens. Find derefter et ildfast fad frem, og fordel kød og løg, urter, tomatter, macaroni og parmesan i lag.

Garner tilsidst med parmesan. Stil fadet midt i ovnen i ca. 25-30 minutter. Retten er derefter severingsklar.

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.