Kyllingeinderfilet svøbt i bacon

Du er her

Ingen bedømmelser endnu
Undefined
Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Nej
Mad klar på: 
70
Minutter
Antal personer: 
4
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
ca. 450 gr. Kyllingeinderfilet
1-2 pakker Bacon i skiver
1 glas Champignon
1/2 Fløde
Ris
Salt / Peber
Oliven olie
Tilberedning: 

Kyllingefileterne svøbes i bacon og svitses på en "varm" pande til baconen er begyndt at blive sprød, fileterne læges derefter i et ovnfast fad. Champignon drænes for væde som gemmes til senere, hak der efter champignons og kom dem på den varme pande sammen med lidt oliven olie rist dem til de er svundet lidt ind og hæld så væden fra champignonerne ved, kog op og tilføj så fløden. Det hele hældes derefter over kyllingestykkerne og sættes i en forvarmet ovn på ca. 180 gr. i ca. 45 min. eller til den er blevet gylden på toppen. Serveres med ris og smages først da til med salt/peber idet at baconen kan variere i styrke.

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.