Japansk miso suppe

Du er her

Ingen bedømmelser endnu
Undefined

Hemligheden bag den særegne japanske suppesmag i f.eks. miso suppe er dashi. Dashi laves som et afkog af tang (konbu) og bonitofisk (katsuobushi), som filtreres. Køb det som pulver i din japanske specialbutik. I modsætning til den gængse opfattelse af, at japansk madlavning er tidskrævende og besværligt, så er miso suppe faktisk ret nemt at lave. Prøv det selv med denne opskrift.

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Ja
Mad klar på: 
4
Minutter
Antal personer: 
4
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
2 forårsløg
2 tsk. dashi pulver
3 spsk. miso masse
1 pakke tofu i tern
1 l. vand
Tilberedning: 

Hak forårsløgene på skrå i ca. 1 cm størrelse. Hæld vand og dashi pulveret i en lille suppegryde og bring det i kog. Skru ned på halv varme og pisk nu miso massen i. Læg forsigtigt tofu terninger i og drys nu forårsløgene i. Lad suppen simre i 3 min. og server den.

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.