Italiensk Salat

Du er her

Ingen bedømmelser endnu
Undefined

Italiensk salat bruges som tilbehør især på smørrrebrød f.eks. hamburgerryg. Det med det italienske tror jeg ikke meget på, så italiensk salat er klassificeret som en dansk tilbehørsret. Den kan laves i flere forskellige varianter, men her er det en luksusudgave.

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Nej
Mad klar på: 
45
Minutter
Antal personer: 
4
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
50g kogt oksetunge
50g kogt skinke
1 lille kogt gulerod
50g fine grønne ærter
1 salatagurk
1 spsk. persille
200g mayonnaise
Salt og hvid peber
Tilberedning: 

Skær salatagurken og guleroden i små tern og skær oksetungen og skinken i strimler. Hak persillen. Vend derefter mayonnaisen forsigtigt i blandingen og tilsæt salt og hvid peber. Sæt blandingen på køl inden servering. Der kan evt. tilsættes lidt radisser også.

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.