Hindbær muffins

Du er her

Ingen bedømmelser endnu
Undefined

Jeg elsker muffins, fordi de kan laves, så de passer til vejret, gæsterne eller den særlige begivenhed f.eks. en skovtur. De er lette at lave, og når veninderne eller vennerne kommer på besøg, så passer de som fod i hose til en varm kop te eller kaffe. Muffins kan laves med alle tænkelige slags fyld, men mest kendt er nok chokolade muffins og muffins med bær.

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Nej
Mad klar på: 
45
Minutter
Antal personer: 
4
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
240 gram hvedemel
2 teskefuld bagepulver
2 1/2 dl kærnemælk
50 gram sukker
30 gram smør
1 æg
125 gram hindbær
Tilberedning: 

Forvarm en ovn til ca. 225 grader. Tag to skåle frem. I den ene skål blandes mel, sukker og bagepulver. I den anden skål piskes æg, mælk og smeltet smør. Bland de to skåles indhold og ælt det til en dej. Derefter kan hindbærene puttes i - del dem først i lidt mindre stykker uden at saften render fra. Hæld muffinsdejen i forme og bag dem i ca. 18-20 minutter.

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.