Hellefisk stegt i karry

Du er her

Ingen bedømmelser endnu
Undefined

Hellefisk er en fladfisk med en meget fin smag. Kødet er hvidt og kan farves flot med f.eks. karry, som jeg bruger i denne fiskeopskrift. Til fisken serveres pandesovs med nye kartofler - et must om sommeren.

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Ja
Mad klar på: 
40
Minutter
Antal personer: 
2
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
« Hellefisk og pandesovs »
2 stykker hellefisk sirloin
1 forårsløg
1 fed hvidløg
1 limefrugt
2 små søde gulerøder
100g broccoli
2 spsk. gul karry
1 dusk dild
Salt og peber
2 spiseskefulde smør
1/4l Sojafløde el. cremefin
-----------------------------------------
« Nye Kartofler »
300g nye kartofler
Tilberedning: 

Fx. Skær bananer i skiver af 1/2 cm. Bland salt og mel..

Kommentarer

hvor er den

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.