Grøntsagssuppe

Du er her

Gennemsnit: 4 (1 stemme)
Undefined

Jeg laver ofte en sund og fedtfattig opskrift lige efter julen, da jeg er som regel er blevet noget træt og oppustet af and, flæskesteg og ris a la mande. Grøntsagssuppe kan laves med de grøntsager, som man selv synes smager godt.

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Ja
Mad klar på: 
1.5
Timer
Antal personer: 
4
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
1 1/2 porre
450 gram kartofler
4 fed hvidløg
10-15 hele peberkorn
En dusk koriander
En håndfuld timian
350 gram selleri rodfrugt
5 gulerødder el. ca. 400 gram
1 1/2 liter vand
Salt
2 dl cremefraise
Tilberedning: 

Hak grøntsagerne i store stykker. Tag en meget stor suppegryde og svits deri porre og hvidløg i et par minutter, put derefter resten af grøntsagerne i samt Koriander, timian og peberkorn og salt. Hæld vand ved grøntsagerne, og læg lå på i den resterende tid.

Rør lidt i grøntsagssuppen indimellem. Når suppen er færdig, så hældes det hele op i en blender indtil det er flydende. Grøntsagssuppen hældes i en stor serveringsskål eller en suppeterrin. Lidt cremefraise stilles på bordet i en seperat skål, så gæsterne selv kan dosere mængden på deres tallerken. Lunt flute eller andet brød står godt til grøntsagssuppe.

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.