Græsk feta salat

Du er her

Ingen bedømmelser endnu
Undefined

Er der noget bedre end at sætte på Santorini og spise ægte græsk feta salat med skønne oliven, store feta-blokke, duftende tomater og knasende agurker? Her er en opskrift på græsk salat med feta, som jeg har samlet om på en af mine ferier i Grækenland. En græsk salat kan laves på mange måder, men uanset hvor opfindsom man er, så kommer det altså i sidste ende an på, om de råvarer man har er i orden.

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Nej
Mad klar på: 
15
Minutter
Antal personer: 
4
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
2 store løg (gerne salatløg, hvis alm. løg synes for kraftige)
20 store græske oliven
4 bøftomater
1 knasende sprød agurk
Feta blok (ca. 250 gram)
God olivenolie
1/2 citron
Groft salt og friskkværnet peber
Tilberedning: 

Tag en stor salatskål. Skær løgene i ringe. Skær Tomaterne i tykke skiver. Agurken ligeså (nogle foretrækker agurk uden skind, men mig generer det ikke). Læg det hele i salatskålen og vend det lidt. Hæld lidt olivenolie ved allerede nu og pres citronsaften med. Skær derefter feta blokken i tykke grove skiver og læg dem øverst i salaten. Hæld derfter endnu et godt skvæt olivenolie ud over fetaen og drys med grodt salt og friskkværnet peber.

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.