Gammeldages kringle

Du er her

Ingen bedømmelser endnu
Undefined

Dette er en fantastisk opskrift jeg varmt kan anbefale har brugt den til mange anledninger og vil også blive ved med at buge den .:)

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Nej
Mad klar på: 
2
Timer
Antal personer: 
12
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
Dej:
75 g smeltet smør
2 dl mælk
50 g gær
1 æg
1 halv tsk salt
100 g sukker
1 tsk stødt kardemomme
Ca. 600 g mel
Remonce:
200 g sukker
350 g marcipan
100 g blødt smør
Hakkede nødder og perlesukker til pynt
Tilberedning: 

Dejen: Smelt smørret og rør mælken i, rør gæren ud i det( ikke for varmt!!) det tørre røres i og æltes godt. Hæve et lunt sted i 1 time

Remonce: alle tvingende røres sammen

Dejen: dejen rulles efter den har hævet ud til en eller to, alt efter behov, til en plade og remoncen smørens på. Det lukkes/flyttes til remoncen er lukket inde og pensles med æg , samt drysses med de hakkede nødder og drysses med perlesukker Bages ved 175* varmluft i ca 30 min. God fornøjelse

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.