Fransk løgsuppe

Du er her

Ingen bedømmelser endnu
Undefined

Denne suppe er fransk og helt uden kød. Til gengæld smager den rigtig godt og er al ventetiden værd.

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Nej
Mad klar på: 
5-6
Timer
Antal personer: 
6
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
Ca. 3 kg chalotteløg
100 g margarine/smør
3 spsk olie
2 oksebouillon-terninger
Salt og peber
Vand
10-12 tynde skiver franskbrød
200 g reven stærk ost
Tilberedning: 

Pil løgene og skær dem i tynde skiver. Steg dem ved svag varme i margarine og olie ca. 1½ time. Løgene skal ikke brunes men være blanke. Tilsæt salt og peber samt bouillonterninger. Desuden tilstættes 1½-2 liter vand (ca. den dobbelte volumen af grydens indhold). Bring suppen i kog og skru derefter ned for varmen til svag varme og lad suppen stå og småsimre i ca. 3 timer. Rist brødskiverne på brødrister eller i ovnen ved 225 grader. Riv osten. Suppen serveres rygende varm i tallerkner med en brødskive i og ost drysset over. 5-6

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.