Coleslaw

Du er her

Ingen bedømmelser endnu
Undefined

Coleslaw er en art salat med dressing i. Det er især livsnødvendigt at have forberedt lidt coleslaw til spareribs, men det står udmærket som tilbehørt til steaks eller i det hele taget al slags grillmad.

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Nej
Mad klar på: 
55
Minutter
Antal personer: 
4
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
500 gram hvidkål
3-4 stilke bladselleri
2 gulerødder
2 små forårsløg
1 æble
1 1/2 dl mayonnaise
1 1/2 dl creme fraiche
2 spiseskefuld hvidvinseddike
1 spiseskefuld sukker
Salt og hvid peber
Tilberedning: 

Start med at snitte hvidkålen og kom det i en passende skål. Bladselleri og forårsløg skal skæres i fine stykker og gullerødderne skrælles først, hvorefter de rives ned i skålen. Æblet skæres i tern og puttes ligeledes i skålen. Dressing laves ved siden af i en mindre skål, hvor alle ingredienserne puttes i og omrøres. Tilsidst blandes indeholdet fra begge skåle, så man får en dejlig coleslaw. Stil den på køl i køleskabet med lidt husholdningsfilm henover i min. 20 minutter gerne længere.

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.