Burgerboller

Du er her

Ingen bedømmelser endnu
Undefined

Burgerboller kan naturligvis bruges til lækre hjemmelavede burgere, men de går også fint som sandwich til en lækker madpakke. Burgerbollerne er ikke superlette i konsistensen, som dem man køber færdiglavet, men nærmere en mellemting mellem en blød og en tung bolle.

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Nej
Mad klar på: 
50
Minutter
Antal personer: 
8
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
5dl lun mælk
60g smeltet margarine
1/2dl lunt vand
60g alm. hvid sukker
25g gær
2 tsk. salt
ca. 800g mel
Tilberedning: 

Tag en stor skål og mix mælk, margarine, varmt vand, sukker samt gær. Rør det godt sammen. Lad det hvile i ca. 5 min. Bland salt i og rør dernæst melet gradvist i, indtil du har en god blød dej, der hverken er for tør eller for fugtig. Skær dejen op i ca. 20 styks og form dem i hånden. Stil dem på en bageplader med pænt mellemrum, så de kan hæve uden at klumpe sammen. Lad bollerne forhæve i 20 minutter på et lunt sted. Forvarm ovnen til 185 grader. Bag bollerne i ca. 15 min. indtil de er let gyldne.

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.