Burgerboller

Du er her

Gennemsnit: 5 (1 stemme)
Undefined

Burgerboller kan naturligvis bruges til lækre hjemmelavede burgere, men de går også fint som sandwich til en lækker madpakke. Burgerbollerne er ikke superlette i konsistensen, som dem man køber færdiglavet, men nærmere en mellemting mellem en blød og en tung bolle.

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Nej
Mad klar på: 
50
Minutter
Antal personer: 
8
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
5dl lun mælk
60g smeltet margarine
1/2dl lunt vand
60g alm. hvid sukker
25g gær
2 tsk. salt
ca. 800g mel
Tilberedning: 

Tag en stor skål og mix mælk, margarine, varmt vand, sukker samt gær. Rør det godt sammen. Lad det hvile i ca. 5 min. Bland salt i og rør dernæst melet gradvist i, indtil du har en god blød dej, der hverken er for tør eller for fugtig. Skær dejen op i ca. 20 styks og form dem i hånden. Stil dem på en bageplader med pænt mellemrum, så de kan hæve uden at klumpe sammen. Lad bollerne forhæve i 20 minutter på et lunt sted. Forvarm ovnen til 185 grader. Bag bollerne i ca. 15 min. indtil de er let gyldne.

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.