Bruchetta

Du er her

Ingen bedømmelser endnu
Undefined

Bruchetta kan laves på mange måder. De er ganske fantastiske som appetizers eller endog som forret til et godt italiensk måltid.

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Ja
Mad klar på: 
20
Minutter
Antal personer: 
4
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
1 stort flute eller en halv pakke toastbrød
15 cherrytomater
Olivenolie til pensling
3 fed hvidløg
2 håndfulde frisk basilikum
Salt og peber
Tilberedning: 

Forvarm en ovn til 200 grader. Skær flutet i skiver af 1 cm - bruges toastbrød, da halvér stykkerne diagonalt. Skær cherrytomaterne i små tern, og hak basilikum groft. Pres hvidløgene ud i en lille skål olivenolie. Tilsæt lidt salt og peber hertil og pensel brødet med olivenolie. Man kan med godt resultat tilsætte en anelse balsamico-eddike til olien. Fordel de hakkede cherrytomater på brødene og drys basilikum på. Sæt brødene i den forvarmede ovn i ca. 5 minutter. Tag de gyldne og sprøde brød ud af ovnen og server straks herefter.

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.