Bananasplit med chokoladesovs

Du er her

Ingen bedømmelser endnu
Undefined

Dette hit af en dessert ser flot og festlig ud, når den får hele armen! Den tager ikke lag tid at lave og chokoladesovsen kan forberedes i forvejen, hvis man vil spare lidt tid på selve dagen.

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Nej
Mad klar på: 
30
Minutter
Antal personer: 
4
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
4 modne bananer
3 forskellige slags is
2 dl piskefløde
Hakkede hasselnøddeflager
75 g mørk chokolade
100 gr farin
2-3 spsk. lys sirup
1½ dl piskefløde
15 g smør
Tilberedning: 

Tilbered chokoladesovsen først: Bræk chokoladen i mindre stykker i en kasserolle. Tilsæt herefter farin, sirup og fløde og lad det simre ved middel varme (må ikke koge). Sluk for varmen. Pisk fløden stiv. Flæk nu bananerne på langs og placer dem på tallerkner eller i asietter.

Fordel tre forskellige iskugler på bananerne og pynt med ca. 2 spsk. flødeskum på hver banan. Hæld chokoladesovs over og drys med hasselnøddeflager. Server straks.

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.