Bagt rødbedesalat

Du er her

Ingen bedømmelser endnu
Undefined

Her er en anderledes salat, der passer fint til alle slags stegt eller grillet kød.

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Nej
Mad klar på: 
25
Minutter
Antal personer: 
2
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
1 rødbede (ca. 200-300 g.)
½-1 bakke rucola
3 spsk olivenolie
1 spsk balsamico
salt
Tilberedning: 

Vask rødbeden, og skræl den. Skær den i ikke alt for tynde skiver. Vend rødbedeskiverne med olie, og læg dem i et ildfast fad i et jævnt lag. Stil fadet i ovnen ved 200 grader i 20 minutter. Afkøl rødbedeskiverne. Skyl rucolaen og snit den evt. groft. Vend rucola med rødbedeskiverne, balsamico samt olien fra fadet Server straks. .

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.