Ananas med hønsesalat

Du er her

Gennemsnit: 3.1 (9 stemmer)
Undefined

Blandt forretter hører denne til blandt de lette og hurtige. Server gerne et godt stykke brød og et koldt glas hvidvin til.

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Nej
Mad klar på: 
20
Minutter
Antal personer: 
4
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
400 g kogt kyllinge- el. hønsekød
50 g champignon
½ ds aspargessnitter
1 dl fine ærter
1 dl creme fraiche
100 g mayonnaise
1 tsk karry
Salt og peber
4 skiver frisk ananas (eller fra dåse)
8-10 skiver bacon
2 spsk citronsaft
Brøndkarse og cherrytomat til pynt
Tilberedning: 

Skær hønsekødet i mundrette stykker. Hak champignonerne meget fint og hæld vandet fra aspargessnitterne. Steg baconen og skær i mindre stykker. Bland hønsekød, champignon, asparges, ærter og det meste af baconen (gem lidt til pynt) i en skål. Rør creme fraiche, mayonnaise og karry godt og smag til med salt, peber og citronsaft. Anret ananasringene på fire tallerkener. Læg en klat hønsesalat på hver ring og pynt med baconstykker, brøndkarse og cherrytomat. Server forretten med brød og smør.

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.