Amerikanske pandekager

Du er her

Gennemsnit: 4 (1 stemme)
Undefined

Disse pandekager kan spises som et lækkert selvstændigt måltid eller som supplement til et større brunch-arrangement. For at give pandekagerne et frisk pift, så kan det anbefales at servere forskellige former for frisk frugt til. Amerikanske pandekager er tykkere og mere svampede end traditionelle pandekager.

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Nej
Mad klar på: 
30
Minutter
Antal personer: 
6
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
300 g hvedemel (5 dl)
4 spsk sukker
2 spsk bagepulver
6 spsk olie
½ tsk salt
1 tsk vanillesukker
2½ dl kærnemælk
2½ dl mælk
2 æg
Smør til stegning
Ahornsirup
Evt. frisk frugt: Melon, bær mm.
Tilberedning: 

Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Pisk de våde ingredienser sammen i en skål. Sigt melblandingen i skålen med mælkeblandingen og rør indtil dejen er jævn og tyk. Opvarm en tykbundet pande til jævn varme og tilsæt en klat smør til stegningen. Hæld 2-3 klatter dej på panden. Steg pandekagerne 3-4 minutter på hver side.

Når pandekagerne er fyldt med bobler vendes de forsigtigt med en paletkniv. Pandekagerne er færdige, når de er gyldne på overfladen. Hold dem evt. varme i ovnen. Pandekagerne serveres varme med ahornsirup og frisk frugt.

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.