Agurkesalat m. dild

Du er her

Ingen bedømmelser endnu
Undefined

Hjemmelavet agurkesalat er bare meget friskere end de syltede argurker, der kan købes på glas. Ikke fordi, der nødvendigvis produceres i en dårlig kvalitet, men simpelthen fordi tiden i glasset frarøver agurkerne der sprødhed og friskhed sammenlignet med den hjemmelavede udgave.

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Nej
Mad klar på: 
45
Minutter
Antal personer: 
4
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
1 stor frisk agurk
1 spsk. dild
1 dl eddike
1 dl vand
2 spsk. alm. sukker
salt og peber
Tilberedning: 

Skær agurken i fine skiver (skrællen skal ikke fjernes, hvis agurken er frisk og sprød). Drys dilden udover. Bland marianeden og læg agurkerne i. Lad det trække 1 time eller 2 i køleskabet.

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.