Kageopskrifter

Du er her

en super god og lækker tærte til dem der elsker frisk frugt og sød og sprød kage
Denne kage tager kegler ved både ung som gammel!
Husk ganges med 2 hvis den skal passe til en stor bradepande

Dette er en fantastisk opskrift jeg varmt kan anbefale har brugt den til mange anledninger og vil også blive ved med at buge den .:)

Pandekager er en klassisk dessert, som kan varieres med forskellige former for tilbehør og fyld. De kan bl.a. serveres med syltetøj og sukker eller med vanilleis og syltetøj. De smager også skønt med ahornsirup og frisk frugt. Vælg dit favorit-tilbehør og sæt dit eget præg på desserten.

Jeg elsker muffins, fordi de kan laves, så de passer til vejret, gæsterne eller den særlige begivenhed f.eks. en skovtur. De er lette at lave, og når veninderne eller vennerne kommer på besøg, så passer de som fod i hose til en varm kop te eller kaffe.

Disse pandekager kan spises som et lækkert selvstændigt måltid eller som supplement til et større brunch-arrangement. For at give pandekagerne et frisk pift, så kan det anbefales at servere forskellige former for frisk frugt til.

Denne chokoladekage kræver lidt armkræfter, men den er det hele værd, når den skal nydes til en god kop kaffe eller varm chokolade.

Belgiske vafler smager dejligt både med kold softice og med syltetøj og flormelis. Prøv dig frem eller skift tilbehøret som du lyster.

Subscribe to Kageopskrifter