Fiskeopskrifter

Du er her

En virkelig velsmagende forret, der både ser indbydende ud, og som dine gæster næsten med sikkerhed ikke har oplevet før.
Retten er en smule tidkrævende, men den er til gengæld skudsikker - man kan ikke gøre noget forkert. Og du rammer alle de fintfølende smagsløg med gængse råvarer.

Tunsteaks er som regel ret milde i smagen og meget bastante i kødet. Jeg kan godt li' at krydre dem med lidt karry, da det både tilfører smagen lidt sødme og lidt styrke. Derudover skal der helst godt med citron på også, da det jo er fisk.

Tunmousse er en herlig smagfuld forret, som kan bruges til både hverdag og fest. Mange mennesker tror, at det er meget svært at lave, men det er faktisk ligetil, dog tager det en del køletid før tunmoussen er klar.

Denne opskrift på kogt torsk er baseret på en ret, som min svigerfar lavede til familien lillejuleaften. Jeg har naturligvis fået torsk med sennepssovs før, men denne gang var nogen særligt for der var alskens tilbehør til, som fik det hele til at smage fortrinligt.

Jeg er selv lystfisker, så det hænder, at jeg har en friskfanget ørred med hjem til min bedre halvdel, som stadig tror jeg køber dem hos fiskehandleren.

Hellefisk er en fladfisk med en meget fin smag. Kødet er hvidt og kan farves flot med f.eks. karry, som jeg bruger i denne fiskeopskrift. Til fisken serveres pandesovs med nye kartofler - et must om sommeren.

Jeg var engang til en julefrokost i sportsforeningen, hvor vi kun fik stegte ål med persillesovs...og en masse snaps! Det smager jo fantastisk, og jeg har aldrig spist så meget ål i mit liv igen. Dog kommer her opskriften.

Lækker frisk asiatisk madopskrift: En sund og fedtfattig lille forsmag på aftenenes asiatiske præg, der blander tunfisk, avocado, agurker og krydderier til en kraftfuld lille appetitvækker.

Hvidvinsdampet laks med tilhørende pestopasta og rødbede/gulerods råkost. Egen opskrift. Velegnet til hovedret eller frokost.

Subscribe to Fiskeopskrifter